Modern funktionalitet

McAfee valde GoodTouch som partner och Haworth möbler för sitt nya kontor på Kungsbron 21 i Stockholm. Corporate Red är en viktig färg för McAfee, därför jobbade vi med att accentifiera inredningen i rött.

Pionjärer inom Bioteknik

Amgen Svenska AB har ett stort kontor på Gustav III:s Boulevard i Solna. Haworth har under många år levererat Amgens kontorsinredningar över hela världen. GoodTouch har varit leverantör till Amgen sedan 2010.

Innovativt & varierande

Hos Oracle i Mölndal hade man en vision om att skapa ett hemtrevligt, modernt och varierande kontorslandskap. En mångfaciliterad men samtidigt noga utvalda färger hjälpte till att skapa harmonin i lokalen.

Rymd och dynamik

GoodTouch fick i uppdrag att leverera och installera 40 st special anpassade arbetsplatser hos Bloomberg Stockholm.

SCB-Standard Chartered Bank

På 12:e våningen i ett av Kungstornen på Kungsgatan i Sthlm. fick GoodTouch glädjen att leverera och installera ny kontorsinredning från Haworth. Totalt 13 arbetsplatser, förvaring, persienner mm.

Komfort & Elegans

Medtronic är med sina +92.000 anställda världens största medicintekniska företag med kontor över hela världen. Det nya kontoret i Kista har bl.a. utrustats med 28 st av den mycket prisvärda och populära kontors stolen Very Task, och modulära bordskombinationen Intuity från Haworth.